Sramota: Komentatori vrijeđali divu nakon što je izvela himnu

I dok jedni pišu kako je diva otpjevala himnu na svoj jedinstven način, drugi komentiraju kako im se nije dopao njezin način pjevanja. Neki komentari su otišli toliko daleko da doslovno vrijeđaju Josipu Lisac

Završena je inauguracija novog predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića (53) na kojoj je prisustvovalo najmanje uzvanika do sada. 

Dodatni ugođaj napravila je Josipa Lisac (70) koja je otpjevala himnu ‘Lijepa naša domovino’ uz klavirsku pratnju Zvjezdana Ružića. Društvene mreže nakon izvedbe zatrpane su komentarima.

I dok jedni pišu kako je diva otpjevala himnu na svoj jedinstven način, drugi komentiraju kako im se nije dopao njezin način pjevanja. Neki komentari su otišli toliko daleko da doslovno vrijeđaju jednu od naših najistaknutijih umjetnica. 

– Josipa je jedna od najdugovječnijih i najtalentiranijih pjevačica na našem području. Izvela je to na originalni način i meni se svidjelo – samo su neki od komentara ispod videosnimke. 

– Sada ću vam biti najiskrenija. Ovo je vrlo svečani trenutak. Čestitam predsjedniku Zoranu Milanoviću. Mene je bilo strah. Morala sam se rano ustati i to je za mene nešto strašno. Ja koja se dižem oko 11 sati, onda si možete misliti kako je meni bilo. I glas mora biti u top formi – rekla nam Josipa još sva pod dojmom nakon izvedbe himne na inauguraciji novog predsjednika na Pantovčaku. 

Koliko je Josipa napravila za hrvatsku glazbu govori i činjenica da će joj idući mjesec Upravni odbor Porina uručiti nagradu Porin za životno djelo jer je svojim radom, trudom i uspjehom znatno doprinijela kulturi. 

IZVOR: 24sata.hr