Trap-cajke osvajaju Austriju i Švicarsku zbog hita Senidah i austrijskog repera

DUET slovenske pjevačice i austrijskog repera na prvom je mjestu YouTube trendinga u Austriji, Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori, dok je u Makedoniji i Švicarskoj na drugom mjestu kao i u Hrvatskoj.

Senidah i austrijski reper Raf Camora svojom pjesmom “100%” prikupili su više od 6,7 milijuna pregleda na YouTubeu, a njihova trap-cajka s raznim primjesama našla se na trendingu u čitavoj regiji, ali i šire.

Pjesme 34-godišnje slovenske trap zvijezde Senide Hajdarpašić redovito imaju preko 50 milijuna pregleda, a austrijski reper pravim imenom Rafael Ragucci u regiji je postao popularan nakon dueta s Jalom Bratom i Bubom Corellijem u pjesmi Nema bolje. Čini se kako je nakon toga shvatio da je Balkan dobra niša za uspjeh pa je nastavio surađivati s balkanskim reperima.
Austrijski reper kojeg na Instagramu prati više od 1,8 milijuna ljudi odavno je veliki fan Balkana i balkanske glazbe pa je tako u jednoj svojoj pjesmi opjevao i Šabana Šaulića. Činjenicom da je njegov hit sa Senidah na trendingu, pohvalili su se oboje na Instagramu.

 

IZVOR: index.hr