Balašević napravio spektakl u Zagrebu: “Nije gotovo dok debeli ne otpjeva”

ĐORĐE BALAŠEVIĆ zapjevao je u prepunoj zagrebačkoj Areni, tjedan dana nakon što je napunio osječki Gradski vrt u svom prvom koncertu nakon infarkta i liječenja u bolnici.

Legendarni novosadski kantautor zagrebački koncert otvorio je pjesmom Slovenska, a vrlo brzo obratio se i publici. “A di ste vi? Imao sam neku situaciju, recimo, kako bi Amerikanci to rekli, i bilo je za mene malo nenadano što moram smisliti one last words. Malo me iznenadilo, nisam očekivao, ja sam majstor improvizacije i gledao sam sve ljude u bijelom i razmišljao što reći i znao sam što reći: Dobra večer, Zagrebe”, kazao je 66-godišnji Balašević.

“Nije gotovo dok debeli ne otpjeva što ima. Pa, dobra večer, Zagrebe, još jednom. Inače su za vrijeme Božića tradicionalni snijeg, Bog i dobri ljudi. Snijega nema, dobrih ljudi isto nedostaje, ali se nadam da je Slavljenik s nama kao što je inače bio”, rekao je te odmah zaradio ovacije.

Zatim je nastavio redati svoje hitove uz anegdote kojima je po običaju nasmijavao raspoloženu publiku koja je i pjevala s njim.

IZVOR: index.hr