Reklame

Vlak kod Bjelovara naletio na Smarta, vozačica je ozlijeđena, ali je srećom preživjela

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Smarta je lokomotiva odbacila ispod mosta, a on se u potpunosti smrskao. Vozačica navodno ima teške ozljede, a pravo je čudo da je preživjela

U subotu nešto poslije 12 sati na pružnom prijelazu u mjestu Veliko Trojstvo kod Bjelovara vlak je naletio na osobni automobil marke Smart kojim je upravljala žena, prenosi Danica.hr.

Vozačica je teško ozlijeđena i hitno je zbrinuta u bolnici, doznaje se od očevidaca koji su jučer bili na mjestu nesreće.

Vozačica se nije zaustavila na pružnom prijelazu koji nema polubranike, niti zvučnu i svjetlosnu signalizaciju, već je označen samo Andrijinim križem i znakom stop. Riječ je o ulici koja vodi prema Malom Trojstvu, sjeverno od Velikoga. Automobil je odbačen ispod mosta, a vozačica je pukim čudom preživjela ovako težak sudar.

IZVOR: 24sata.hr

Italija pod Robertom Mancinijem uspjela ono što nije u 111 godina svoje povijesti, a uskoro bi mogla biti i najbolja na svijetu

Italija je pod vodstvom Roberta Mancinija nanizala čak 34 utakmice bez poraza

Pobjedom u finalu EURO-a protiv Engleske, reprezentacija Italije je pod vodstvom Roberta Mancinija produžila niz bez poraza na čak 34 utakmice približivši se na korak rekordu koji drže Brazil i Španjolska.

Italija je trenutačno bez poraza čak 34 utakmice, čime je Roberto Mancini ušao u 111-godišnju povijest Azzurra.

Posljednji poraz Mancini je upisao u rujnu 2018. u Lisabonu od Portugala (0:1) u Ligi nacija, a potom je njegova momčad nanizala 28 pobjeda i šest neodlučenih ishoda.

Mancini je pretekao legendarnog Vittorija Pozza, svjetskog prvaka iz 1934. i 1938. godine, koji je u razdoblju od 1935. do 1938. imao niz od 30 utakmica bez poraza.

Italija je sada samo jednu utakmicu udaljena od rekorda kojeg drže reprezentacije Brazila (1993-1996) i Španjolske (2007-2009) s nizom od 35 susreta bez poraza.

IZVOR: tportal.hr

Mladić iz Bjelovara se utopio u jezeru Čingi-Lingi

Foto: Dinko Borozan/Podravki.hr

Negdje oko 17 sati, PU koprivničko – križevačka je zaprimila dojavu da se na jezeru Čingi -Lingi pokraj Molvi utopila muška osoba, piše 24 sata.hr.

-Znao je plivati i ništa nije upućivalo da bi se mogla dogoditi tragedija. Ušao je u vodu i jednostavno… Pokušali smo ga pronaći i izvući ali …. – kratko nam je u nedjelju oko 20 sati kazao mladić koji je utučen hodao uz rub jezera na Molvama, gdje je ležalo nepomično tijelo njegovog prijatelja. Sat vremena ranije izvukli su ga policijski ronioci iz Koprivnice. Njegov prijatelj nemoćno je vrtio glavom ne vjerujući onome što se dogodilo.  Kad se do kraja obavi očevid, tijelo će najvjerojatnije prevesti na Odjel patologije.

Nekoliko ljudi koji su se još nalazili oko jezera, na kojem se nalaze brojne vikendice Bjelovarčana, samo su kratko komentirali da se radi o mladiću iz Bjelovara koji bi mogao imati oko 23 godine. Tijelo su, kako smo doznali, ronioci pronašli na nekih osam metara dubine uz obalu, gdje je mladić zadnji put i viđen. Na mjesto tragedije stigla je i Hitna koja je samo potvrdila da mladiću više ne mogu pomoći.

U Pu koprivničko križevačkoj su za 24 sata.hr potvrdili da su nešto iza 17 sati dobili dojavu o utapanju u jezeru Čingi – Lingi koje je nastalo vađenjem šljunka.

Izvor: 24 sata.hr