Zvijezde lude za slanoledom

Ovaj jedinstveni i posve drugačiji proizvod uskoro stiže u praktičnim čašicama. I Andrea Andrassy, Ella Dvornik, Ivan Šarić i druge zvijezde otkrili su slanoled.

Sladoled je omiljena poslastica u vrućim danima, a sada su na svoje došli i ljubitelji slanoga. Novi proizvod slanoled dolazi u okusima janjetine i kapule, sarme i pirea te purice i mlinaca, a za njim su se pomamile i poznate face. Kolumnistica Andrea Andrassy (33) ne skriva da je veliki gurman, a neobični okusi su je oduševili.

– Je l’ znate nekoga tko bi jeo sladoled s okusom purice i mlinaca? Ja znam – sebe! Mislim, nedavno sam jela sardine s pekmezom i bile su mi fine, nema razloga da mi i ovo ne bude dobro – rekla je Andrea u svom stilu. Dodala je kako joj je za slanoled javila kolegica Ella Dvornik (28).

– To je najbizarnija stvar koju mi je otkrila – priznala je oduševljena kolumnistica. Ella je otkriće slanoleda razveselilo, a u kviz joj je sugerirao da bi joj od okusa najviše pasao onaj janjetine i kapule.

– Moja kći Balie obožava sladoled pa me baš zanima kada ovo stigne hoće li joj i ovaj sladoled biti špica – rekla je. Najbolji plesač među komičarima, Ivan Šarić (35), ostao je zatečen novim proizvodom.

Takve ideje s okusima obično imam oko tri sata ujutro – rekao je te se upitao stoji li iza ovoga chef Mate Janković. Obožavatelji popularnog trojca nizali su komentare oduševljenja na njihovim profilima društvenih mreža.

Ovo je kao stvoreno za mene i ljude koji vole slano, a ne slatko. Ako nađem proizvod, kupujem odmah pa javim – komentirala je Ellina obožavateljica. Druga se nadovezala kako bi proizvod dala svom mužu kako ne bi morala kuhati.

Za obožavatelje janjetine osmišljen je slanoled u kombinaciji mlade paške janjetine i kapule. Ova slasna delicija koja spaja more i planine sigurno će se topiti u ustima baš kao i pečena janjetina. Mnogima omiljeno zimsko jelo – sarma i pire također su jedna od kombinacija novog slanoleda. Obožavatelje sarme razveselit će to što će se ovog ljeta moći rashladiti okusima mljevenog mesa zamotanog u zelje. I za kraj, slanoled u čašici s kombinacijom sočne purice i domaćih mlinaca koji će dočarati okuse slasnog nedjeljnog ručka.

Izvor: 24sata.hr