Udala se Maja Šuput

‘Zovite me gospođa Tatarinov!’

Nakon godinu i pol dana veze, u čarobnom okruženju imanje Meneghetti u istarskim Balama Maja Šuput izrekla je sudbonosno “da” Nenadu Tatarinovu. Mladenku je do oltara dopratila mama Danica, a za Majinu vjenčanicu zaslužan je njen dugogodišnji stilist Marko Grubnić koji je na društvenim mrežama priznao kako mu je Maja izmamila suze kad ga je zamolila da joj upravo on dizajnira vjenčanicu za najvažniji dan.
Kada su mladenci izmijenili bračne zavjete zasvirali su taktovi pjesme ‘Love me like you do’ koje su pratili Majini sretni uzvici: Udala sam se. Odsad me zovite gospođa Tatarinov!
Kraljica svadbi sudbonosno “da” izgovorila je oko 19 sati, a da će vjenčanje biti ovih dana postalo je jasno prije nekoliko tjedana kada su joj prijateljice organizirale raskošnu djevojačku zabavu u Beogradu.  Ljubavna priča pjevačice i hotelskog menadžera počela je u ljeto 2017. godine u jednom hotelu u Šibeniku u kojem je Nenad tada radio. Nenad je svoju odabranicu zaprosio prošle godine u siječnju na Maldivima.
https://www.story.hr/media/img/59/c8/6db3630d365a12767ef2.jpeg
Često ističe kako su ona i Nenad srodne duše i jako su slični u načinu razmišljanja, modnom stilu i dijele strast prema putovanjima. – Volim energične, lijepo odjevene i dotjerane muškarce – takozvane “košuljaše”. One koji mirišu, pristojni su i ne psuju, džentlmene, biznismene, svjetske putnike, ljubitelje glazbe… Znala sam što želim i sad sam to pronašla. Nenad me privukao i zato što je vrlo slobodan u izražavanju emocija. Neki ljudi igraju igrice i ne žele otvoriti karte, a on je vrlo topao i odmah mi je rekao što osjeća. Pritom je ostvaren na svim poljima pa ne mora glumatati – otkrila je Maja za Gloriju što ju je privuklo Nenadu i zbog čega je baš njemu rekla “da”.

Izvor:vecernji.hr