Tankao krivo gorivo pa ga pokušao istočiti iz rezervoara usisavačem!

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Svakakvih priča ima u prometu, a ovo je jedna od bizarnijih u kojoj bi štošta mogli reći i psihijatri. Stroj za usisavanje na benzinskoj postaji u Wittenu eksplodirao je nakon što je muškarac pokušao usisati svoj spremnik goriva. U svemu je ozlijeđena i jedna žena.

Prema policiji, muškarac je umjesto dizela natočio benzin. Nakon što je shvatio pogrešku, pogurao je vozilo do usisavača, stavio crijevo u spremnik i uključio stroj. Da ne bude zabune, radi se o usisavaču kojim čistite unutrašnjost automobila od mrvica hrane, kamenčića, lišća…

Bila je to kobna greška, jer je odmah došlo do eksplozije. S muškarcem su putovale i dvije žene, a jedna je ozlijeđena u eksploziji. To su policiji rekli svjedoci koji su priskočili u pomoć, prenosi HAK revija.

Muškarac je tada rekao da će odvesti ženu u bolnicu i poslije se vratiti. No, muškarac i njegove suputnice se više nisu pojavili. Sada policija u Bochumu traga za tri osobe. Upiti u okolnim bolnicama dosad su bili neuspješni. Prema podacima policije, Mercedes je imao registarske tablice grada Gütersloha.

Pouka ove priče je – ne usisavajte gorivo, ali to ionako ne radite, odnosno nitko pri zdravoj pameti ne bi to činio.