Svečana dodjela Oscara uživo će se prenositi s nekoliko lokacija

Akademija filmskih umjetnosti i znanosti želi predstaviti dosad neviđenu svečanu dodjelu Oscara, a istodobne pazit će na zdravlje i sigurnost svih sudionika

Svečana dodjela Oscara, ove godine odgođena do 25. travnja zbog pandemije koronavirusa koja je snažno pogodila i čitavu filmsku industriju, emitirat će se uživo s više lokacija, među kojima i iz Hollywooda, objavila je Akademija u srijedu.

Akademija filmskih umjetnosti i znanosti želi predstaviti dosad neviđenu svečanu dodjelu Oscara, a istodobne pazit će na zdravlje i sigurnost svih sudionika.

– Za stvaranje spektakla uživo koji naša publika želi vidjeti u vremenu dok se mora prilagoditi ograničenjima pandemije, svečanost će se uživo prenositi s više lokacija, među kojima i iz kultnog Dolby Theatrea koji tradicionalno ugošćuje Oscare u središtu Hollywooda – govori glasnogovornica Akademije.

Još uvijek nisu poznate sve lokacije iz kojih će se emitirati 93. izdanje Oscara. Istom formulom poslužit će se ove godine i organizatori Zlatnog globusa za dodjelu nagrada 28. veljače.

 

IZVOR: 24sata.hr