Spice Girls završavaju turneju u Londonu

London je posljednja stanica njihove turneje obilježene tehničkim problemima. Fanovi su se bunili da nisu dobro čuli pjevačice tijekom nastupa jer je ozvučenje bilo loše

The Spice Girls live at Wembley Stadium on their first of 3 sold out nights

Legendarne Spice Girls vratile su se u London kako bi zaključile povratničku turneju. Ukupno će imati tri koncerta na stadionu Wembley. Prvi je bio u četvrtak, a iduća dva bit će u petak i subotu.
Na turneji su se družile četiri Spajsice, Melanie Brown (44), Emma Bunton (43), Melanie Chisholm (45), Geri Halliwell (46), dok Victoria Beckham (45) nije željela sudjelovati.
London je posljednja stanica njihove turneje obilježene tehničkim problemima. Naime, fanovi su se bunili da nisu dobro čuli pjevačice tijekom nastupa. Sramoćenje Spajsica počelo je koncertom u Dublinu kad su se brojni posjetitelji žalili na ozvučenje. Neki obožavatelji odlazili su s koncerta i tražili povrat novca.
Tad je Mel B tvrdila da se to dogodilo samo jednom i da će narednih puta bili bolje, međutim, nije tako bilo.

Nedavno je procurila vijest da će Spice Girls dobiti svoje animirano izdanje. Naime, snimat će se film o djevojkama, a glas će posuditi i Victoria koja nije htjela ići na turneju, javlja CNN.

– Spice Girls su imale ideju koju smo počeli razvijati i vrlo su uključene u nju – rekla je predsjednica Paramounta Mireille Soria. U filmu će se koristiti njihovi najveći hitovi.

Izvor: 24sata.hr