Severina objavila album: ‘Koga čeka, što će Igor reći na ovo?

Prema pisanju srpskih medija, tvrtka ‘Budimir & Metere’ otkazala je Severini suradnju nakon što ona navodno nije plaćala usluge svojim braniteljima mjesecima. Zbog toga je, kako navode, ostala bez pravnih zastupnika

Najavljivala ga je za ljeto, pa ga je zatim odgodila. Pa je trebao izaći krajem godine, ali ga je opet odgodila. I evo, prvog dana veljače, Severina napokon objavljuje svoj novi album ‘Halo’. A recept za promociju je provjeren. Malo golišavih fotki, pa još malo golišavih fotki i teren za izdavanje albuma je pripremljen.

I mijenjam broj, čekam da me nazove. Gasim ton, čekam da me nazove. Bacam telefon i čekam da me nazove i samo čekam da me nazove – objavila je Severina stihove nove pjesme uz fotografiju na Instagramu.

– Pa koga ona čeka? Šta će Igor reći na ovo – pitaju se fanovi, ali Igoru ni traga ni glasa. Ni njegov otac Dragan Kojić Keba nije se potrudio pomoći promociji albuma. Zauzet je svojom karijerom.

Pjevačica se nedavno ponovno našla usred skandala. Prema pisanju srpskih medija, tvrtka ‘Budimir & Meter’ otkazala je Severini nakon što ona navodno nije plaćala usluge svojim braniteljima mjesecima. Zbog toga je, kako navode, ostala bez pravnih zastupnika.
Seve nitko ne želi zastupati jer svi zagrebački odvjetnici znaju da je nemarna kad je plaćanje u pitanju. Pitanje je hoće li naći dobrog advokata – rekao je sugovornik za Telegraf.
Ipak, odvjetnik Dario Budimir rekao nam je da ti navodi nisu točni. Informacije koje imate su netočne. Više ne zastupamo Severinu u predmetima s M. Popovićem, ali nikako iz tih razloga. Severina Kojić je izuzetna kao osoba, prijatelj, majka, ali i klijent. Priča o dugovima je lažna vijest – rekao je Budimir.

Menadžer Tomislav Petrović rekao je za srpski Telegraf kako Severina nije nikome ostala dužna i nije htio komentirati zbog čega su branitelji otkazali suradnju.

Srpski mediji pišu da im je čudno da Severina ‘za krpice ima, a za suđenje ne’. Navode kako se pjevačica redovito hvali osjećom na društvenim mrežama skupocjenim komadima garderobe. Njena odjeća košta i po nekoliko tisuća eura, a u svojoj koleciji ima i dizajnerske komade kakve nose svjetske zvijezde. Tako se nedavno pohvalila Gucci haljinom od skoro četiri tisuće eura kakvu je nosila pop pjevačica Katy Perry (34).

izvor:24sata.hr