‘Samo čovik’, pjesma Borisa Rogoznice ostvarila novi ulaz na HR top 40 listu! – LINKOVI ZA PREUZIMANJE PJESME

Potaknut onim ljudskim, Boris Rogoznica uspio je pjesmom pretočiti ono što je svima nama zajedničko, a to je da smo svi skloni biti samo ljudi, nesavršeni u savršenoj kreaciji života.

Kroz glazbenu priču ‘Samo čovik’ vodilo ga je srce i iskrena emocija, a kako se čini, snažna poruka koju je htio prenijeti drugima, odjeknula je vrlo pozitivno i kao takva je prepoznata.

Tome svjedoči činjenica da je istoimena Borisova pjesma pronašla put među četrdeset najemitiranijih, i tako bilježi novi ulazak na HR top 40 listu.

LINKOVI ZA PREUZIMANJE PJESME ‘SAMO ČOVIK’:

Mp3 – http://download.hitrecords.hr/index.php/s/t3bfxSqkKjx2xdN

Wave – http://download.hitrecords.hr/index.php/s/Ws2LfJY7XDCm9ex

ISRC KOD HRA232000048
Hit Records 2021.

Prisjećajući se odakle proizlazi snaga pjesme, koja nam je zajednička i koja nas povezuje, ni sam Boris nije uspio sakriti zadovoljstvo što je baš njome ostvario ‘zelenu kartu’ za HR top 40 :

‘Izuzetna mi je čast naći se u društvu najemitiranijih izvođača, odnosno njihovih pjesama. ‘Samo čovik’ iskrena je i skromna pjesma rađena iz srca u koju smo utkali snažnu emociju.
Drago mi je da publika to prepoznaje i nagrađuje.’

Nadamo se, kao što je i sam istaknuo, kako će ova godina biti bolja i naklonjenija od prošle, te tako omogućiti  da i ovu pjesmu uživo pjeva sa publikom, koja ju je već sada prigrlila kao ‘svoju’.

Osim što možemo uživati u pjesmi, također tu je i video spot koji je sniman u režiji  Gorana Raguža Goxa, a sve u predivnom Sukošanu.

Sve navedeno možete pogledati na YouTubeu – https://youtu.be/n1IMbJz6Bg8

Autor glazbe: Antonija Šola/Boris Rogoznica

Autor teksta: Antonija Šola

Autor aranžmana: Leo Škaro

Glazbeni producent: Leo Škaro

Tonski snimatelj: Leo Škaro

Mix: Tomislav Mrduljaš

Foto:  Marko Čordaš