Roko u Izraelu

Roko: ‘Sretan sam što imamo podršku domaćina!’

Manifestaciju ‘Dani Hrvatske’ u Izraelu su podržali i svi predstavnici veleposlanstva Marina Šutalo, Lada Ćurković, kao i hrvatska delegacija najpoznatija pod nazivom ”Dream team”, koja je 11. svibnja od jutra prolazila drugu probu pred nastup koji Roka čeka 16. svibnja na grandioznoj pozornici 64. Izbora za pjesmu Eurovizije, uz izravan prijenos na HTV1 u 21 sat.
https://direktno.hr/upload/publish/155260/thumb/roko-u-tel-avivu_5cd69b728dde6_970xr.jpg
Predstavnik Hrvatske na Izboru za pjesmu Eurovizije Roko Blažević otvorio je manifestaciju ”Dani Hrvatske” u Hashmonaim Country Clubu, koje je u suradnji s Veleposlanstvom Republike Hrvatske organiziralo taj kulturno-sportski događaj koji traje do 18. svibnja.

”Uistinu sam sretan kada vidim kako imamo podršku i domaćina, a posebno zahvaljujem kolegama iz delegacija koje su došle na naše druženje. Posebna radost mi je vidjeti najmlađe kako uživaju u našim pjesmama.. Jer i ‘The Dream’ upravo govori o tome kako je ta iskrena ljubav, i neprijetvornost koju imaju upravo najmlađi, djeca, kao naši anđeli – pravi put za sve nas..” – ističe Roko. Naime, ovoj su se manifestaciji odazvali i eurovizijski predstavnici i delegacija Slovenije, par Zala Kralj i Gašper Šantl te grupa D-mol i delegacija Crne Gore (koji nastupaju 14. svibnja) te Tamara Todevska uz članove delegacije Sjeverne Makedonije, delegacija iz Albanije uz predstavnicu Jonidu Maliqui, te članovi delegacije Malte.

Izvor: vecernji.hr