RITA OBOŽAVA HRVATSKOG DIZAJNERA

Juraj Zigman itekako je popularan među svjetskim zvijezdama. Do sada je odjenuo Nicki Minaj, Cheryl Cole… A sada Riti radi kostime za turneju
Već sam radio njezinu veliku turneju, a koncert u Zadru bio je nastavak suradnje. Kontaktirali su me iz njezinog tima jer sam iz Hrvatske i to mi je bila fora. Moj prvi outfit u ovom periodu turneje. Radit ćemo i druge projekte s njom, rekao je Juraj Zigman (35).
 Pjevačica Rita Ora (28) u petak je za nastup u Zadru odabrala njegovu kreaciju. Hrvatski dizajner do sada je odijevao neke od najpoznatijih svjetskih zvijezda poput Nicki Minaj, Bebe Rexhe, Cheryl Cole, a sada i Ritu.
NOSI HRVATSKI DIZAJN Rita se ušuljala kod Zigmana i odabrala kompletić za koncert – Draga je, predivna djevojka. Bili smo na koncertu. Imali smo organizirani fitting i susret u njenom Glam roomu – priča Zigman.  Dizajner ističe da pjevačica nije imala nikakvih želja. Svaka mu se zvijezda, pa i Rita, javi s razlogom. Žele odjenuti nešto baš njegovo. Urbano, moderno, a opet drugačije. – Ništa nije tražila, sve je prepustila meni – rekao nam je Zigman kojemu je za napraviti efektnu odjeću trebalo tjedan dana.
Zadar: Rita Ora pozirala s hrvatskom zastavom
Zadar: Rita Ora pozirala s hrvatskom zastavom | Autor: Marko Dimic/PIXSELL
Suradnja našeg vodećeg dizajnera sa svjetski proslavljenom zvijezdom očito se nastavlja jer i Rita se jako dobro osjeća u njegovim kreacijama. – Rita u Zigmanu bit će jako često – kaže dizajner.

Izvor: 24sata.hr