Rat na hip hop sceni? Snoop Dogg ne priznaje Eminema kao repera, javno se vrijeđaju…

Snoop je ljetos rekao da bi Eminem bio nitko i ništa da nije bilo američkog producenta Dr. Drea, ali i istaknuo kako prema njegovu mišljenju, Eminem nije ni u top 10 repera i da je nebitan

Reper Marshall Bruce Mathers III (48), poznatiji kao Eminem, prije nekoliko dana objavio je pjesmu ‘Zeus’. U njoj je spomenuo repera Calvina Cordozara Broadusa (49), poznatijeg kao Snoop Dogga, a on se sada oglasio o cijeloj situaciji.

Eminemova fan stranica objavila je nekoliko videa u kojima je Eminem objasnio zašto je prozvao Snoopa u svojoj novoj pjesmi. Rekao je da je samo odgovorio na izjave koje je dao Snoop ljetos.

Navodno je istaknuo kako za njega Eminem nije ni u top 10 repera i da bi bez problema mogao živjeti bez Eminemova doprinosa hip-hop sceni, kad bi morao birati. Eminem ga je zato spomenuo u pjesmi u kontekstu da je zadnje što mu je u životu trebalo to da ga Snoop zaje**ava.

Snoop je Eminemovo objašnjenje zašto ga je spominjao u pjesmi prokomentirao na sljedeći način:

– Moli se da ti ne vratim istom mjerom – napisao je. Dodao je i nekoliko smajlića pa se čini kako bi se moglo raditi o dobroj zabavi, ali svejedno je mnoge njihove pratitelje ovo prepucavanje ostavilo u nedoumici.

– Čini mi se da će doći do rata između njih dvoje – zaključili su. Snoop je ljetos rekao i da bi Eminem bio nitko i ništa da nije bilo američkog producenta Dr. Drea (55), s čime se Eminem i složio. Snoop i Eminem stvaraju na istoj glazbenoj sceni i oboje su radili s Dr. Dreom pa stoga i ne čudi da se Eminem šokirao čuvši grube Snoopove riječi.

 

IZVOR: 24sata.hr