Rade Šerbedžija se vraća u HNK, gost mu je Stefanovski

Na njegovom programu nalaze se pjesme ‘Protuletje se otpira’, ‘Povratak ratnika’, ‘Vrijeme je, draga, vrijeme je’. Nerijetko pjeva hitove Arsena Dedića kao što su ‘Djevojka iz mog kraja’ i ‘Tvoje nježne godine’…
Čakovec: Koncert Rade Šerbedžije i Zapadnog kolodvora | Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Slavni filmski i kazališni glumac te pjevač Rade Šerbedžija (73) nastupa ponovno s istim sastavom, ali na drugom mjestu. S bendom Zapadni kolodvor nastupa 3. studenog u 19.30 sati u zagrebačkom HNK. Gosti na koncertu ‘Već sam ti pričao to’ su Matej Meštrović (50) i Vlatko Stefanovski (62).
Sredinom srpnja nastupio je u tvrđavi Minor na Brijunima te je tako otvorio 19. sezonu Kazališta Ulysses. Velikanu Radi Šerbedžiji već je navika imati koncerte u kazalištima, a gotovo uvijek ima goste na koncertima. S njim je već nekoliko puta pjevao Stefanovski. Na njegovom programu nalaze se pjesme ‘Protuletje se otpira’, ‘Povratak ratnika’, ‘Vrijeme je, draga, vrijeme je’. Nerijetko pjeva hitove Arsena Dedića kao što su ‘Djevojka iz mog kraja’ i ‘Tvoje nježne godine’.  Rade igra u predstavi ‘Tko se još boji Virginije Woolf’ u režiji Lenke Udovički. Premijera je bila u okviru festivala ‘Ulsysses’ na Brijunima, a u od 9. listopada kreće izvedba u beogradskom kazalištu.
Izvor: 24sata.hr