‘Pozitivni koncert’ došao kraju: Dubioza sprema oprošaljku

 Nakon 14 godina publika će se morati oprostiti od omiljenih koncertnih događaja. Organizatori najavljuju pravi spektakl, a headliner oba dana, 22. i 23 studenog, u Domu sportova bit će Dubioza kolektiv
Sve lijepe stvari dođu svojem kraju, komentari su brojnih obožavatelja ‘Pozitivnog koncerta’, koji će ove godine doživjeti posljednje izdanje.  Nakon 14 godina zagrebačka, a i brojna druga publika morat će se oprostiti od jednog od omiljenih koncertnih događaja. Ali to neće biti tužni oproštaj. Organizatori najavljuju pravi spektakl, a headliner oba dana, 22. i 23 studenog, u Domu sportova bit će Dubioza kolektiv. Osim Dubioze, nastupat će Krankšvester, Tram 11, Mile Kekin, Manntra i Darko Rundek.
dubioza_kolektiv | Autor: Igor Soban/PIXSELL
Članovi benda Dubioza Kolektiv nedavno su nasmijali svoje obožavatelje najavom koncerta u Pulskoj Areni. – Najavljujemo neponovljivo iskustvo: 10.08. u 10:00 ujutro – Dubioza kolektiv na glavnoj pulskoj tržnici vježba zimzelene hitove za koncert u Areni, tapka sama sebi karte i prodaje sljedeće artikle – počeli su članovi benda u objavi na Facebooku. Bend je tako nudio bocu napunjenu svježim zrakom iz središta bosanske Piramide sunca u Visokom i, kako su rekli, zrak je najbolje iskoristiti dan poslije koncerta, da mamurluk bude kao rukom odnesen.  Također su nudili i piratski CD album ‘Apsurdistan’ uz moto ‘Budi originalan – kupi dupljak!’, domaća jaja sa planine Vlašić pod parolom ‘Ako nemaš muda kupi naša jaja’ te su besplatno služili burek od crno-žutog tartufa koji se inače može naći samo na livadama pored Čapljine.  Inače, Dubioza kolektiv je bosanskohercegovački glazbeni sastav, a osnovan je 2003. Njihova je glazba mješavina punka, reggaea, duba, ska i rocka uz jake političke poruke.

Izvor: 24sata.hr