Pobjednik Supertalenta novac podijelio s bolesnom djecom

Ovo nije prvi put kako je Barta pokazao svoju humanost. Drugu polovicu novčane nagrade mladić je darovao djeci s invaliditetom u Hrvatskoj i tako pokazao veliko srce
Denis Barta (21), slijepi i autistični mladić iz Sarajeva koji je prošle godine u Supertalentu osvojio cijelu Hrvatsku i na kraju postao pobjednik showa, odrekao se nesebično polovice svoje nagrade te je iznos nagrade koju je zaradio donirao teško bolesnoj djeci.

  Ispunili su tako Denis i njegov otac Nebojša obećanje koje su najavili u više navrata, a 100 000 kuna udijelili su Roditeljskoj kući u Sarajevu. Barta je posjetio djecu i njihove roditelje, prenosi Klix.ba, a izrazio je želju za ponovnim druženjem.

Ovo nije prvi put kako je Barta pokazao svoju humanost. Drugu polovicu novčane nagrade mladić je darovao djeci s invaliditetom u Hrvatskoj i tako pokazao veliko srce.

  Denisova ljubav prema glazbi jača je od svih prepreka pa je Denis ove godine objavio singlove ‘Ne pitaj me’ i ‘Gubitnik’, u čijem spotu se pojavljuje i Halid Bešlić.

Izvor: 24sata.hr