Lorena zakinuta na Dori? Tijekom njenog nastupa vrtio se Lidijin broj

Screenshot: HRT

NEKI gledatelji HRT-a smatraju da je Loren Bućan zakinuta na Dori zbog propusta koji se dogodio tijekom recapa njezinog nastupa, dok je trajalo glasanje.

Naime, dok se prikazivao Lorenin nastup, na ekranu se na nekoliko sekundi mogao vidjeti broj Lidije Bačić. Tijekom svih recapa nastup Lidije Bačić nije ni prikazan, već su ga HRT-ovci emitirali naknadno, što je prokomentirala i sama Lidija Bačić za Index nakon Dore.

“HTV je zakinuo natjecateljicu Lorenu Bućan za glasove, tako što je naveo krivi broj (broj za glasanje za Lidiju Bačić) kod druge epizode ponavljanja nastupa. Smatram kako o ovome javnost treba biti informirana, jer ljudi ulažu svoj novac za glasovanje za nešto što je potpuna namještaljka. Isto tako hrvatski fanovi Eurosonga koji su glasali za Lorenu za vrijeme trajanja glasovanja navode kako nije moguće bilo zabilježiti glas, iako je vrijeme glasovanja još uvijek trajalo. Ta pauza gdje se za Lorenu nije moglo glasovati trajala je oko 5 minuta”, potužila nam se jedna gledateljica u mailu.

Upitali smo HRT kako je došlo do greške te je li to moglo utjecati na Lorenin konačni rezultat.

izvor:index.hr