KAUBOJI NAKON POBJEDE POSLALI PORUKU PODRŠKE PETRINJI: ‘Niti jedna reprezentacija nema ono što mi imamo’

Kauboji u četvrtak igraju s Bahreinom

Hrvatska rukometna reprezentacija je u posljednjoj utakmici prvog kruga svjetskog prvenstva pobijedila Katar s 26-24 (13-11) osvojivši prvo mjesto u skupini C, te tako prenijela tri boda u drugi krugu natjecanja.

Uoči utakmice Katar je predvodi skupinu C s četiri boda, dok je Hrvatska bila druga s bodom manje i u ovom susretu se odlučivalo o prvom mjestu, ali i o tome tko će prenijeti više bodova u drugi krug.

“Kao svaki igrač dajem maksimum. Mi mlađi smo pokazali dobru igru i opravdali očekivanja izbornika i nadam se da ćemo u idućim utakmicama davati svoj obol i pomoći reprezentaciji da nastavi pobjeđivati”, kazao je Josip Šarac.

“Nijedna ekipa više nije loša. Sve su dobre i igraju dobar rukomet. Sutra imamo dan da se spremimo za Bahrein. Moramo dati na svakoj utakmici maksimum ako želimo pobijediti. Prvi krug? Nakon utakmice s Japanom ove dvije smo odradili bolje. Digli smo se. Danas smo pokazali jako dobru igru. Ekipa se diže. Iduće utakmice će biti jako dobre”, dodao je.

“Martinović? Ne trebamo trošiti riječi na njega. Kad sam ga upoznao rekao sam da je on nešto posebno, neko novo rukometno čudo. Nikad nisam sumnjao u njega i njegove kvalitete. Nikada ne odigra lošu utakmicu. Iz dana u dan me fascinira. Sigurno je jedan od najboljih mladih igrača u Europi”, poručio je. Osim njega na utakmicu i SP osvrnuo se i Ilija Brozović.

“Sigurno da možemo još bolje, ali dižemo se iz utakmice u utakmicu. Još nismo analizirali niti jednog od iduća tri protivnika. Dobro da nam Danska dolazi kao treća utakmice. Do tada možemo riješiti sve. Sigurno da su Bahrein i Argentina kvalitetni kao i što su bile sve ove tri ekipe. Vidi se da sada svi igraju rukomet i nema više laganih utakmica”, kazao je.

“Atmosfera u reprezentaciji je uvijek dobra. Milim da niti jedna reprezentacija na svijetu nema ovakvu atmosferu, ovakvu zafrkanciju tako da to nije nikad bilo upitno”, dodao je.

 

IZVOR: net.hr