‘Ja samo želim zagrljaj (božićni)’, poručuju Blanka Došen i Cecilija!

Dragih ljudi, obitelji, bliskosti i zagrljaja, nešto je što nam u ovoj godini svima nedostaje. Najviše to dolazi do izražaja u ovo predblagdansko vrijeme, kada brojimo dane do Božića i Nove godine.

Vođene idejom Nikole Kristića, koji je i autor teksta, dvije poznate glazbenice ujedinile su snage i donose nam novu božićnu pjesmu, znakovitog naziva ‘Ja samo želim zagrljaj’. Blanka Došen i Cecilija, itekako su poznate publici.

Ovo je ovovremenska ali i bezvremenska božićna pjesma s posebnom porukom, o ljubavi, miru, posvećenosti onima koji nas okružuju.

‘Ja samo želim zagrljaj (božićni)’, ideja je Nikole Kristića, koji je stihove pjesme napisao prije dvije godine, za projekt video spota “Božični zagrljaj”. Igrom slučaja, razgovarajući s Franjom Batorekom, pala je ideja da bi ova božićna priča, bila odlična i u tamburaškoj verziji. Tako je maestro Batorek, uglazbio stihove, u tamburaškom aranžmanu.

‘Pjesma je jedna topla osječka priča, Ceciilije Rudić, Nikole Kristića, Franje Slavka Batoreka, Stjepana Rudinskog i mene, gdje  niz  godina  međusobno  i surađujemo, te dijelimo  umjetničke snove! Cecilijin studiozan pristup glazbi te senzibilitet oduvijek mi se sviđao i već jedno izvjesno vrijeme se “došaptavamo” i oko zajedničke suradnje. Tako je i ova pjesma nama  dvjema stigla kao Božični poklon!  Cecilijina nježnost, umilnost i toplina u pjesmi  i moj dramatični vapaj za zagrljajem  i ljubavlju šalju univerzalnu poruku; da različitim izričajima zapravo želimo svi isto – dati i primati ljubav, ne odricati se zagrljaja, tog najljepšeg lijeka ljudskom srcu!’, poručila je ovom prigodom Blanka Došen.

‘Nakon dugogodišnjeg prijateljstva sa Blankom Došen, velikom glazbenom umjetnicom, dobitnicom Porina, na moje veliko zadovoljstvo konačno smo ‘ukrstile’ glasove i stvorile prekrasnu glazbenu bajku, pjesmu ‘Ja samo želim zagrljaj’. Autoru teksta Nikoli Kristiću, Blanka i ja iznimno smo zahvalne što je naše prijateljstvo objedinio kroz umjetnost, dok je naš zajednički maestro Franjo Slavko Batorek sve divno uglazbio. Ovom pjesmom, osobno želim poručiti svim ljudima dobrog, veselog i pozitivnog srca kakva sam i ja sama, kao i da će sve ove nevolje proći. Neka ova pjesma stvori osjećaj bliskosti, zagrljaja i mira u ljudima.’, istaknula je Cecilija.

LINKOVI ZA PREUZIMANJE PJESME ‘JA SAMO ŽELIM ZAGRLJAJ (BOŽIĆNI)’ BLANKA DOŠEN & CECILIJA:

Mp3 – http://download.hitrecords.hr/index.php/s/Z3dRjLLd3YTrn5A

Wave – http://download.hitrecords.hr/index.php/s/RYTfyw5En3CQWxY

IZVOR: Hit Records