Ivan Zak ima novu pjesmu “Milion”

Tisuće prodanih albuma, rasprodani koncerti i brojna priznanja, samo su jedan mali dio dosadašnjeg uspjeha naširoko popularnog glazbenika Ivana Zaka. Svima dobro poznato i priznato ime na našoj estradi, ima novih “milion” razloga za zadovoljstvo. Naime, upravo jeMilion” naslov Ivanove nove pjesme i videospota koji će zasigurno oduševiti sve obožavatelje. Naviknuli na vrhunsku produkciju kada su u pitanju pjesme i spotovi, ovaj put otišao je korak dalje. Prvi put njegove stvari izlaze pod vlastitom etiketom IZ Produkcija i IZ Videos. Da je ovo pjesma drugačija od svega što je do sada radio, uvjerit ćete se slušanjem prvih taktova.

– Tražim uvijek nešto novo u studiju. Naročito u današnje vrijeme kad se glazba mijenja kao i sve drugo. Tražim nove beatove i melodiju i upravo je tako nastao “Milion”. Nadam se da će vam se svidjeti, kao što je oduševila i mene dok sam je stvarao – istaknuo je prigodom objave pjesme Ivan Zak.

Videospot za pjesmu “Milion”, koji možete pogledati na njegovom službenom YouTube kanalu, najavljuje novo kreativno poglavlje u glazbenom životu Ivana Zaka. Kao i svaki put do sada, kada su u pitanju videoizdanja, publika je imala prilike vidjeti ono najbolje od Ivana i njegove vrijedne ekipe. To najbolje ni ovaj put nije izostalo, pa se za potrebe snimanja “Miliona” potegnulo na tri lokacije: Zadar, Pag i Brač. T.K.

Izvor: glas-slavonije.hr