Hit iz 2003. godine je ponovno u vrhu Billboardove ljestvice

Foto/youtube

HIT Bring Me To Life bizarno se popeo na prvo mjesto američke iTunes ljestvice gotovo dva desetljeća nakon objavljivanja i nikom nije jasno kako se to dogodilo. No, to nije sve. Evanescenceov hit iz 2003. godine na petom je mjestu Billboardove ljestvice Top 100.

Tako je pjesma stara gotovo dvadeset godina izbacila nove hitove poput Super Freaky Girl Nicki Minaj i As It Was Harryja Stylesa. Evanescence se oglasio na svojim društvenim mrežama kako bi zahvalio svojim vjernim obožavateljima.

“19 godina i još uvijek jača! Bring Me To Life je #1 na iTunesu. Hvala vam na ljubavi”, napisala je ekipa.

Odakle Bring Me To Life na vrhu ljestvica 2022.?

Ovo bi moglo imati veze sa zajedničkom turnejom Evanescencea i Korna koja je dobila izvrsne kritike. Obožavatelji su nedavno poludjeli za udruživanjem snaga za posljednju američku turneju, a internetom kruže slike i videozapisi koji bude nostalgiju na početak 2000-ih.

Inače, Bring Me To Life najuspješnija je pjesma s albuma Fallen koji je Evanescence objavio 2003. godine i prodao u 17 milijuna primjeraka. Bend je te godine dobio i dva Grammyja, a Bring Me To Life bio je hit neslućenih razmjera u svijetu bez YouTubea, Facebooka i pametnih telefona.

Danas na YouTubeu ima milijardu pregleda.

 

IZVOR: index.hr