Grupa ‘Zabranjeno pušenje’ ide na turneju povodom 35 godina

Velike proslave najavljene su i na domaćem terenu – 18. listopada nastupit će u Splitu na Gripama, a 19. listopada u zagrebačkom Domu sportova uz goste čija će imena biti otkrivena uoči koncerata
Rock grupa Zabranjeno pušenje priprema se za odlazak na svjetsku turneju, kojom će proslaviti 35 godina karijere i objave albuma ‘Das Ist Walter’, a sredinom listopada nastupit će u Zagrebu i Splitu.

PR fotografije | Autor: PR fotografijePočetak turneje je 4. listopada u Calgaryju, a dan poslije nastupit će u Montrealu. Kanadska avantura nastavit će se 11. listopada u Windsoru uz veliku završnicu 12. listopada u Torontu, objavili su u četvrtak organizatori.

– Putovanje po svijetu uzbudljivo je za svakog tko se bavi muzikom. Kao prvo, to je suočavanje sa samim sobom i surovom istinom šta zapravo značiš i koliko tvoja muzika vrijedi. Ali kada je čovjek iz Sarajeva, put je divna prilika da opet sretneš svoje prijatelje iz mahale ili iz škole i da pomalo sastavljaš to razbijeno ogledalo svog vlastitog života. Jer kao što kaže jedna duhovita izreka – ‘Sarajlija ima svugdje, pa čak i u Sarajevu – izjavio je uoči turneje frontmen benda Sejo Sexon.

Sponzorirani članak | Autor: Sponzorirani članakVelike proslave najavljene su i na domaćem terenu – 18. listopada nastupit će u Splitu na Gripama, a 19. listopada u zagrebačkom Domu sportova uz goste čija će imena biti otkrivena uoči koncerata.

Bend će potom u studenom krenuti prema Australiji gdje ih čekaju Perth, Sydney i Melbourne. Pred kraj mjeseca su u slovenskom Ormožu, a zatim će se uputiti prema Danskoj, Švedskoj  i Norveškoj.

Izvor: 24sata.hr