Grašo posvetio pjesmu Oliveru: ‘Jako mi je pomogao u karijeri’

Nakon koncerta na kojem je Petar pjevao puna dva sata, brojni obožavatelji nisu bili spremni za kraj. Ne mogu vjerovati da toliko cijenite što radim. Uvijek ste toliko oduševljeni. Volim vas, rekao je za kraj Petar Grašo

‘Uvik isti’, ‘Ako te pitaju’, ‘Moje zlato’, ‘Ko nam brani’… Samo su neke od pjesama kojima je glazbenik Petar Grašo (43) zabavljao publiku na pretposljednjoj večeri Rujanfesta. U punom šatoru posjetitelji festivala na Bundeku u glas su pjevali Grašine hitove.
Među brojnom publikom zabavljale su se i voditeljica Antonija Blaće (39), Davor Garić (38) te Sonja Kovač (35), koja je na koncert došla u ležernom izdanju bez šminke.

Uz brojne svoje hitove otpjevao je i jednu pjesmu u čast morskom vuku Oliveru Dragojeviću, koji je preminuo prošle godine.

– Posveta Oliveru, čovjeku koji mi je puno pomogao u karijeri – naglasio je Grašo te zapjevao pjesmu ‘Dva put san umra’. Kad je zapjevao pjesmu ‘Ko nam brani’, publika je bila kao jedno te su svi skupa pjevali stihove s upaljenim bljeskalicama na mobitelima.

Nakon koncerta na kojem je Petar pjevao puna dva sata, brojni obožavatelji nisu bili spremni za kraj. Kako to biva na nastupima, iz publike se čulo ‘hoćemo još’. Grašo je poslušao želje svojih obožavatelja koji su bili s njim na Bundeku do jedan sat poslije ponoći te im je još jednom zapjevao.

– Ne mogu vjerovati da toliko cijenite što radim. Uvijek ste toliko oduševljeni. Volim vas! – rekao je Grašo po završetku koncerta.

Izvor: 24sata.hr