Goran Karan poziva fanove da sudjeluju u snimanju novog spota

Goran je svoje kadrove novog spota za pjesmu “Jednom dnevno” ovih dana snimio u šibenskom Hrvatskom narodnom kazalištu, a poseban pečat ovom spotu će dati kadrovi Goranovih fanova koji će svojim snimkama sudjelovati u samom spotu.

Naime, Goran je preko svojih društvenim mreža pozvao fanove da snime poljubac sa svojim patnerima na njihovom posebnom mjestu te da mu te svoje video snimke pošalju kako bi ih redatelj mogao ubaciti u spot. Time će, kako je Goran rekao, ući u ekskluzivni klub Dobrovoljnih darovatelja poljubaca! Sve detalje kako sudjelovati u izdradi novog spota fanovi mogu pročitati na službenom Facebooku Gorana Karana.

Autor teksta i glazbe je sam Goran, dok je za aranžman zaslužan Nikša Bratoš. Suradnja s ovim poznatim producentom je postala konstanta u Goranovoj karijeri s obzirom da su dobitna kombinacija za stvaranje hitova! Za ovu pjesmu se već sada smatra da će biti još jedan hit i nastavak njegovih vječnih uspješnica.

Suradnja na novoj pjesmi sa zanimljivim glazbenicima poput Antonia Serrana koji je surađivao i s legendarnim Oliverom, daje dodatnu čar cijeloj glazbenoj priči.

-Pjesma “Jednom dnevno” predstavlja sjajnog Antonia Serrana, vrhunskog svjetskog majstora usne harmonike kojeg sam upoznao na snimanju HTV-ove emisije A strana, koja je bila posvećena Oliveru. Kako sam imao čast pjevati u tom zaista izvanrednom i za nas glazbenike, vrlo emocionalnom hommageu, producent Nikša Bratoš nas je tom prilikom upoznao. Zahvaljujući zajedničkoj ljubavi prema glazbi, sve je išlo nevjerovatnom brzinom, pa smo već sutradan, po završetku snimanja emisije sva trojica bila u studiju. Antonio je u pjesmu “Jednom dnevno” udahnuo nježnost i nepredvidivu radost, kao da nam je leptir uletio kroz prozor u kompoziciju – zaključio je dalmatinski glazbenik.