GDJE LJETUJU VATRENI?

Ćorluke uživale na jahti, a par Vida u luksuzu grčkih otoka…

Zavirili smo na društvene mreže članova Hrvatske nogometne reprezentacije i pogledali kako Vatreni provode svoje slobodne dane

U pauzi između utakmica, treninga i priprema, članovi Hrvatske nogometne reprezentacije uživaju u sunčevim zrakama, izležavanju na pješčanim plažama te putovanjima. Vatrenima budžet ne predstavlja nikakav problem pa zbog toga ne štede na luksuznim destinacijama i odmorima na koja odlaze sa svojim boljim polovicama.

Tako hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (31) uživa u novouređenoj vili na otoku Šolti. Stigao je tamo sa suprugom Raquel i kćerkicama Altheom i Adarom, a slobodno vrijeme su iskoristili za kupanje i uživanje na jahti.
Rakitići su u srpnju 2016. godine doživjeli neugodno iskustvo na ljetovanju u Hrvatskoj. Naš reprezentativac je tada s obitelji ljetovao na otoku Ugljanu, a huligani su tada razbili prozore na kući koju je iznajmio i to dok su Ivan i obitelj bili u kući! Šokirani Rakitići u roku od pola sata su tada napustili otok.
U čarima Jadranske obale uživaju i Tin Jedvaj (23) i djevojka Dina Dragija. Par je posjetio Dubrovnik i Nacionalni park Krka, a fotografije svakodnevno dijele s obožavateljima na društvenim mrežama.
Napadač Andrej Kramarić svoj 28. rođendan proslavio je u društvu prijatelja na gliseru, a čini se kako je reprezentativac trenutno odvojen od djevojke Mije s kojom je krajem svibnja otputovao u Tursku. Par je uživao u čarima luksuznog rezorta gdje cijena noćenja dosiže čak 4000 kuna.
Domagoj Vida (30) se zajedno sa suprugom Ivanom (25) smjestio na grčku obalu. Bivša Kraljica Hrvatske na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje fotografije s odmora.

Iako se trenutno nogometaš Vedran Ćorluka (33) trenutno nalazi u Moskvi, sa suprugom i pjevačicom Frankom Batelić (27) uspio je uloviti nekoliko dana odmora. Frankin rođendan proslavili su na Rabu gdje ju je nogometaš iznenadio tortom na usidrenoj jahti.

Osim što se supružnici podjednako vole izležavati na suncu, ali i plivati, Franka i Ćorluka između odmora znaju se i zabaviti. Naime, Vedran zna Franku nagovoriti da zaigraju picigin u moru. Ipak to ne potraje dugo koliko se Ćorluka voli ‘zabavljati’ s loptom.

Izvor: 24sata.hr