Fanovi ismijavaju Adama: Od kuhinjske krpe sašio je majicu?

Mnogi ljubitelji glazbe bili su razočarani nastupom Maroon 5-a na Super Bowlu. Prema njima, nastup je trajao predugo i bio je dosadan, a nisu odobrili ni kada je Adam skinuo majicu

U poluvremenu jednog od najgledanijih događaja sezone, na Super Bowlu nastupila je grupa Maroon 5, čiji je član Adam Levine (39) izazvao brojne rasprave na društvenim mrežama. Naime, pjevač je obukao majicu s neobičnim uzrokom, a mnogi su ga počeli ismijavati i uspoređivati sa stvarima iz njihovim kuća.

Foto: reuters/Pixsell

Zašto Adam Levine nosi zavjesu na Super Bowlu? – upitao je gledatelj, a mnogi su ga čak usporedili s jastukom.

Adam je obukao jednu od mojih kuhinjskih krpa – napisala je gledateljica.

Dok je bend svirao pjesmu ‘Moves Like Jagger’, Adam je skinuo majicu i bacio ju na obožavateljice iz prvih redova koje su mogle vidjeti njegove mišiće i tetovaže iz najboljeg ugla.

– Najbolji dio cijelog Super Bowla – pisali su fanovi na društvenim mrežama, dok je bilo i onih koji su ‘branili’ Janet Jackson.

Zašto Adam smije pokazati bradavice, a Janet ne? Čini se da njegove odobravaju – piše na Twitteru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako se nekima svidio Levine bez majice i performans benda, nemaju svi isto mišljenje. Mnogi ljubitelji glazbe bili su razočarani nastupom Maroon 5-a. Prema njima, nastup je trajao predugo i bio je dosadan.

Nikada nisam vidio njihov nastup uživo i sada počinjem shvaćati zašto – zaključio je korisnik Twittera.

Na mjestu benda trebala je biti Rihanna (30), ali je odbila. Također, strani mediji tvrde da se mjesto nudilo i pjevačicama Pink (39) i Nicki Minaj (36).

IZVOR: www.24sata.hr