Edo Maajka priznao: ‘Radio sam kao kuhar, ali i to se zatvorilo’

Sada planiram pokrenuti podcast, nadam se do kraja ove godine, koji će se baviti muzikom, psihologijom, ljudima, svim i svačim i nadam se da će se nešto dobro izroditi kada je u pitanju taj podcast, ispričao je

Reper Edo Maajka (41) je u intervjuu za Dnevni avaz progovorio o korona krizi te je, među ostalim, otkrio da se u njegovoj glazbenoj karijeri apsolutno ništa ne događa.

– Stagnira kao i, manje-više, sve u muzici. Nema koncerata, nema studija, ima samo laganog zapisivanja ideja koje će pričekati neke bolje dane i savladavanja nekih analognih mašina koje sam nabavio prije nekoliko mjeseci – rekao je za Dnevni avaz.

A evo što kaže kako preživljava s obzirom na to da je glazbena scena ‘paralizirana’.
– Radio sam jedno vrijeme kao kuhar, ali i to se zatvorilo, držao sam radionice za kreativno pisanje i muziku, imam malo iskoristivih vještina za ova covidna vremena. Sada planiram pokrenuti podcast, nadam se do kraja ove godine, koji će se baviti muzikom, psihologijom, ljudima, svim i svačim i nadam se da će se nešto dobro izroditi kada je u pitanju taj podcast. Iskreno, nisam fokusiran na sebe, nego na ljude oko sebe, koji su u puno goroj situaciji nego ja i lakše mi je tako – ispričao je.

Priznao je da ga pandemija potiče na raznorazne humanitarne akcije i razmišljanja o tome kako pomoći ljudima kojima je gore nego njemu.

– Ljudima koji nemaju apsolutno nikakvih primanja, niti šansi za primanjima. Mislim da ne možemo čekati da se netko iz nekog ministarstva pobrine za stotine i tisuće glazbenika koji ne primaju apsolutno nikakvu pomoć, moramo smisliti neku akciju kojom bi se pomoglo ogromnoj količini ljudi kako bismo barem malo lakše dočekali ljeto i, nadam se, postepenu ekonomsku aktivaciju tog sektora. Konstantno o tome razmišljam u posljednjih nekoliko tjedana – objasnio je.

Glazbenik vrijeme provodi u Zagrebu sa suprugom, Izraelkom Lilach i njihovom kćerkom Yasmin.
– Nisam bio u BiH od korone, mnogo mi nedostaju tata i obitelj, jedva čekam da se ovo sve malo normalizira i da mogu otići i vratiti se bez izolacije – zaključio je.

 

IZVOR: 24sata.hr