Čolić nakon 10 godina zapjevao u Varaždinu, skakao je tri sata

Koncert je započeo starijim hitovima poput ‘Čija je ono zvijezda’, ‘Produži dalje’, ‘Jedna zima s Kristinom’, a onda je zapjevao i novije pjesme. Mikrofon iz ruku nije ispuštao puna tri sata

Zdravko Čolić (68) u subotu je imao koncert u Varaždinu, a karta više tražila se tjednima unaprijed. Arena je bila rasprodana, što i ne čudi s obzirom na to da miljenik publike, posebice ženske, ondje nije nastupao deset godina. Čolić se na društvenim mrežama pohvalio da je zadovoljan koncertom.

– Fantastičan koncert u Varaždinu! Hvala vam – napisao je.

Koncert je započeo starijim hitovima poput ‘Čija je ono zvijezda’, ‘Produži dalje’, ‘Jedna zima s Kristinom’, a onda je zapjevao i novije pjesme. Mikrofon iz ruku nije ispuštao puna tri sata, a varaždinska publika ‘raspametila’ se na ‘Mađaricu’, ‘Esmu’ i ‘Ti si mi u krvi’, zbog koje se kasnije vraćao na bis. Oko šest tisuća ljudi pjevalo je u isti glas od početka do kraja koncerta. Pjevač je, kao i obično, bio pun energije i skakao je po pozornici. Oduševljavao je prisutne svojim vokalnim sposobnostima.

Nakon koncerata u sklopu američke turneje ‘Ono malo sreće’ tijekom koje je nastupio u Washingtonu, New Yorku, Atlanti i brojnim drugim gradovima, na red je došla i varaždinska Arena, koja je pokazala koliko im je nedostajao Čola.

Izvor: 24sata.hr