ADELE SE PREPOLOVILA

Adele se prepolovila: ‘Skini još 10 kila i možeš postati model’
Britanska pjevačica Adele (31) prije nekoliko dana uhvaćena je u društvu misterioznog muškarca. Većina obožavatelja zaključila je kako je riječ o novom dečku, ali istina je brzo izašla na vidjelo.
Adele holds hands with a male friend en route to watch Celine Dion in Hyde Park, London. | Autor: Profimedia
Naime, riječ je o suprugu njezinog prijatelja Alan Carra s kojim se pjevačica godinama druži. Zajedno su otišli na koncert Celine Dion, a ‘lažni par’ nije se odvajao.- Koliko zgodan dečko. Nadam se da te ovaj neće razočarati. Ovaj ti je puno bolji od bivšeg. Guraj naprijed – samo su neki od komentara ispod fotografije koja je ‘preplavila’ društvene mreže.

Obožavatelji su uočili još jedan detalj, a ovaj put riječ je o Adelinoj kilaži. Pratitelji su primijetili vitku liniju, a sudeći po komentarima ova promjena oduševila je fanove.

– Žena se prepolovila. Izgledaš nikada bolje i skini još desetak kilograma i izgledat ćeš poput modela – stoji u komentarima.

Adele in Concert - Phoenix | Autor: AZ/Press Association/PIXSELL

Pjevačica se prije tri mjeseca razvela od biznismena Simona Koneckog (45) s kojim je bila tri godine u braku i sedam godina u vezi. Glasnogovornici pjevačice priopćili su da se par razveo te da neće biti daljnjih komentara na ovu temu.

Adele je među najprodavanijim glazbenicima na svijetu. Pjesma ‘Hello’, koja se nalazi na posljednjem albumu kojeg je objavila godinu dana prije velike glazbene pauze, u tjedan dana prodala je više od milijun primjeraka. Pjevačica je izdala tri studijska albuma, dva ‘extendend playa’ odnosno CD-a koji su prekratki da bi se zvali albumom, te jedan koncertni album.
Izvor: 24sata.hr