150 radijskih postaja u Hrvatskoj i regiji danas u 15:00 će emitirati istu pjesmu

Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

 

AKI Rahimovski danas će na Mirogoju biti ispraćen na vječni počinak. Na sprovodu će biti obitelj i bliski prijatelji, a hrvatski glazbeni eter će se na poseban način oprostiti od njega.

Parni valjak je na svojoj Facebook stranici objavio da će danas više od 150 radijskih postaja diljem zemlje i regije točno u 15 sati pustiti istu pjesmu.

“Akiju u čast, danas točno u 15:00 sati, za vrijeme njegovog ispraćaja na Mirogoju, više od 150 radijskih stanica diljem Hrvatske i regije emitirat će pjesmu pod imenom Ponovo — posljednju pjesmu koju je Aki otpjevao”, stoji u njihovoj objavi na Facebooku.

Parni valjak je prije dva dana na svom službenom YouTube profilu objavio video s mnoštvom fotografija Akija Rahimovskog s nastupa Parnog valjka, a prizori su dirnuli tisuće ljudi koji su se u komentarima opraštali s legendarnim pjevačem. Autor fotografija je Saša Huzjak, a galeriju prati pjesma Jesen u meni.

“Zbogom prijatelju. Ostavio si nam ogromnu prazninu i veličanstvena sjećanja”, napisali su članovi benda. Video je od jučer pregledan 13 tisuća puta.