Prodavačica ukrala promet s kioska kako bi platila stanarinu

Prilikom zamjene s kolegicom, žena (46) je uzela dnevni promet iz svoje smjene. Kolegica ju je pokušala spriječiti, no ona ju je navodno odgurnula i otišla…

Samohrana majka (46), po zanimanju medicinska sestra, ukrala je dnevni promet s kioska na kojem radi kako bi platila stanarinu. 

Protiv nje je ovih dana podignuta optužnica i sudit će joj se za kazneno djelo pronevjere prometa u iznosu 8555 kuna. Tužitelji traže osam mjeseci uvjetnog zatvora, piše Danica.

Prema toj optužnici, prodavačica je oko 15.30 sati morala predati smjenu na kiosku u Zagreb. Prilikom zamjene s kolegicom, žena je uzela dnevni promet iz svoje smjene. Kolegica ju je pokušala spriječiti, no ona ju je odgurnula i otišla.

– Predala mi je smjenu i dala promet od tog dana. No, nakon toga zvala je gazdu tražeći da joj da akontaciju za stanarinu, ali šef ju je odbio – rekla je kolegica i dodala:

– Uzela je najlon vrećicu s prometom od 8555 kuna. Pokušala sam joj uzeti vrećicu iz ruke i govorila da to ne radi, ali odgurnula me na stepenice i otišla.

Prodavačica nakon toga se više nije javila niti došla na posao. 

IZVOR: 24sata.hr