Policija već danima lovi vozača u okolici Bjelovara

Vozač (51) bijelog Opela bjelovarskoj policiji bježi već tjedan dana. Sve je počelo 4. prosinca, a potjera se nastavila i prije dva dana. Svaki put je policiji pobjegao – u šumu

Priča o vozaču Opela koji već tjedan dana bježi policajcima u okolici Bjelovara svako malo dobije svoj nastavak. Taj 51-godišnjak, javlja portal Danica.hr, nema jednu šaku, a na drugoj ruci ima dva prsta. 

Vozač (51) bježi policiji još od 4. prosinca. 

U neregistriranom Opelu bježao je policajcima u petak u Rovišću prije Bjelovara. Činilo se da su ga uhvatili. No čim su policajci izašli iz auta, vozač Opela je krenuo i nastavio im bježati.

To je trajalo još 50 minuta, nakon čega je vozač skrenuo u šumu, na poljski put, i pobjegao im. 

Iz policije su nam tada rekli kako je u bijegu u neregistriranom autu napravio niz prekršaja: nije se zaustavio na znak ‘Stop’, vozio se po nogostupu, vrludao je po cesti te ugrozio druge vozače u prometu.

A zatim je policija dobila još jednu priliku da ga ulovi, prije svega dva dana. Pokušali su ga zaustaviti na putu od Sv. Ivana Žabna do Prgomelja. No, i ovog puta im je pobjegao. Skrenuo je na poljski put, izašao iz vozila i počeo trčati u šumu od policije. 

IZVOR: 24sata.hr