Ljubav uz Ivana Zaka i koncert u Areni Varaždin 09.02.!

Nešto više od tri tjedna, ostala su do novog spektakla jednog od najtraženijih glazbenika.

Ivan Zak, priprema posebnu večer, posvećenu svim zaljubljenima, i onima koji će to tek postati, a sastanak vam zakazuje, u subotu 09.02.!

Mjesto radnje je Arena Varaždin, koja će ne sumnjamo, biti pretijesna za sve obožavatelje, jer ulaznica je svakim danom, sve manje.

Aktualni hit singl ‘Sama‘, najbolji je pokazatelj, što vas očekuje u večeri pred Valentinovo u Varaždinu. Novi moćniji zvuk, uz prepoznatljivi vokal i energiju, primjer su Ivanove umjetničke zrelosti, koju je prepoznala struka i publika, dokaz čega je i gotovo četiri milijuna YouTube pregleda.

Njegovi koncerti i atmosfera koja vlada, teško se mogu opisati riječima. Svi oni koji su prisustvovali glazbenom showu u zagrebačkoj Areni, najbolje znaju o čemu se radi. Dio te čarobne večeri, možete vidjeti u spotu ‘Tko mi te krade‘, ili doživjeti uživo, ukoliko dođete u Varaždin 09.02..

Sam Ivan, spreman je za novo druženje sa svojom publikom svih generacija, za koju uvijek ističe kako su njegov, najveći motiv, ‘Nakon položenog ispita 2017. u Areni Zagreb, moja želja bila je na neki način obići ostale Arene u Hrvatskoj, ali i još neke druge manje gradove, sa njihovim isto tako respektabilnim dvoranama.Cilj mi je druženje sa fanovima, kako bi njima i sebi, pružio tu prigodu za razmjenu energije i emocija.’

‘Dođite da slavimo Valentinovo zajedno u Areni Varaždin 9. veljače, a neka vam Valentinovo bude svaki dan cijele godine!’