LEGENDARNI NAPADAČ DAO SAVJET MANCHESTER UNITEDU: ‘Nemojte dovoditi Marija Mandžukića….’

Mjesecima se nagađa da će bivši vatreni uprav na Old Trafffordu nastaviti karijeru

Čuveni bugarski napadač i nekadašnja zvijezda Manchester Uniteda Dimitar Berbatov poručila je svom bivšem klubu da se drže igrača koje imaju u i ne dovode nove napadače. Pritom je mislio na nadolazeću  nogometnu zvijezdu Erlinga Haalanda i bivšeg hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića. Pojasnio je zašto misli da to nije dobar potez.

“United ne bi trebao dovoditi napadača u siječnju jer već imaju dobre igrače u napadu. Želim vidjeti kako Rashford postaje sve bolji i bolji, veliki sam obožavatelj Anthonyja Martiala i volio bih vidjeti Masona Greenwooda više na travnjaku. Po meni United ima talentirane napadače o dolazak novog, bio to talentirani Haaland ili iskusni Mario Mandžukić, obeshrabrio njihove mlade igrače”, rekao je Berbatov.

“Znam da postoje glasine oko Haalanda. On je tipični sidraš i potpuno drugačiji tip napadača od Rashforda i Martiala. Ponudio bi Unitedu nešto novo, ali prelazak iz Austrije u Englesku bio bi veliki korak pa United mora dobro razmisliti je li o pravi čovjek i kako bi se uklopio u njihov stil igre”, naglasio je Bugarin.Također, dodao je kako im idealni kandidat ipak nije dostupan.

“Bilo bi sjajno kada bi doveli Harryja Kanea jer ima sve, ali to se neće dogoditi“, završio je.

IZVOR: net.hr