‘Kauboji’ i nekoliko poslastica! Evo gdje gledati rukometni EP

Televizijska prava za područje Hrvatske ima RTL televizija koja će utakmice prenositi na prvom i drugom kanalu i platformi RTL Play. Svaki dan gledatelji će moći vidjeti po dvije utakmice

Rukometna groznica kreće 9. siječnja, u Austriji, Norveškoj i Švedskoj igra se 14. Europsko prvenstvo. Tamo će 14. put biti i Hrvatska, koja se nalazi u skupini A.

Izabranici Line Červara u dvorani velesajma u Grazu (Graz Messe Arena) igrat će protiv Crne Gore (četvrtak, 20.30), Bjelorusije (subota, 16 sati) i Srbije (ponedjeljak, 20.30).

Bit će to prvo Europsko prvenstvo s 24 reprezentacije podijeljene u šest skupina po četiri selekcije.

Televizijska prava za Europsko prvenstvo za područje Hrvatske, kao i ranijih godina kad je o rukometnim EP-ima i SP-ima riječ, ima RTL televizija, koja će utakmice prenositi na prvom i drugom kanalu.

Utakmice Hrvatske rezervirane su za glavni kanal, a na drugom kanalu, kao i na prvom u danima kad ne igraju “kauboji”, bit će prijenosi drugih utakmica. Oba kanala putem računala, tableta i mobitela mogu se, uz prethodnu registraciju, besplatno gledati i na platformi RTL Play.

Tako gledatelji prvog dana mogu pogledati utakmicu Njemačke i Nizozemske, drugog dana derbi Slovenije i Poljske, potom poslastice između Španjolske i Njemačke pa Francuske i Norveške

Utakmice iz Graza komentirat će Filip Brkić s bivšim reprezentativcem Nikšom Kalebom, prve reakcije nakon utakmice donosit će Ines Goda, a u zagrebačkom studiju, uz voditelja Marka Vargeka, bit će proslavljeni rukometaši Pero Metličić i Drago Vuković.

Prava prijenosa za Sloveniju ima RTV Slovenija, za Bosnu i Hercegovinu BHT, za Srbiju RTS, za Austriju ORF, a za Njemačku ZDF.

TV-raspored za rukometni Euro 2020. (9. – 13. siječnja):

Četvrtak, 9. siječnja

18.15 Njemačka – Nizozemska (RTL 2)
20.30 Hrvatska – Crna Gora (RTL)

Petak, 10. siječnja

18.15 Slovenija – Poljska (RTL 2)
20.30 Norveška – Bosna i Hercegovina (RTL)

Subota, 11. siječnja

16.00 Hrvatska – Bjelorusija (RTL)
18.15 Španjolska – Njemačka (RTL 2)

Nedjelja, 12. siječnja

16.00 Češka – Sjeverna Makedonija (RTL 2)
18.15 Francuska – Norveška (RTL 2)

Ponedjeljak, 13. siječnja

18.15 Island – Rusija (RTL 2)
20.30 Hrvatska – Srbija (RTL)

IZVOR: 24sata.hr