Kako na Euro: ‘Stati u red’ za ulaznice na stranicama Uefe

Hrvatska će na Euru 2020. igrati u skupini sa Engleskom, Češkom i pobjednikom skupine C Lige nacija. Za kupnju ulaznica prvo se potrebno prijaviti na stranicama Uefe od 4. do 18. prosinca

Na mrežnim stranicama Uefe potrebno je ispuniti obrazac za prijavu (ime i prezime, adresa stanovanja, državljanstvo, broj mobitela, broj osobne iskaznice ili putovnice, momčad koju bi željeli gledati) nakon čega će krovna europska nogometna organizacija imati vašu prijavu u sustavu kako bi vas mogla obavijestiti kad ulaznice krenu u prodaju. 

Interes će sigurno biti velik pa će po redoslijedu prijave zainteresirani imati priliku za kupnju onog broja ulaznica koliko Uefa dopusti za ‘gostujuće navijače’ jer je Hrvatska u skupini sa jednim od domaćina Eura, odnosno Engleskom, dok su preostale dvije momčadi u skupini Češka te pobjednika turnira Lige nacija (Škotska, Srbija, Norveška ili Izrael) . Prednost će pri kupnji također imati oni koji su već u više navrata kupovali ulaznice preko mrežnih stranica Uefe kao i članovi udruga navijača reprezentacija.

IZVOR: 24sata.hr