Grdović uhićen: Pijan vrludao Mercedesom s 2,33 promila pa postao rekorder ovog vikenda

Mladen se razveo sa suprugom Brankicom u kolovozu nakon 22 godine turbulentnog braka. Neslužbeno smo doznali da je na sudu pjevaču određena sigurnosna mjera zabrane približavanja bivšoj ženi

– Nisam se s njim čuo tjedan dana, a sada se ne javlja – rekao nam je. Prema informacijama iz policije vozač je zatečen u Mercedesu zadarskih oznaka pod utjecajem alkohola. Nakon što je priveden zadržan je u policiji do otriježnjena nakon čega je u ponedjeljak uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni sud u Zadru i naknadno pušten.

‘U nedjelju, 20. prosinca u 11 sati u Ulici Franka Lisice, prilikom kontrole prometa policijski službenici su zaustavili 62-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom Mercedes zadarskih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,33 promila, a što je najveća koncentracija alkohola tijekom vikenda’, stoji u priopćenju. 

Prema izjavama očevidaca Grdović je ‘malo vozio naprijed, a malo natrag’ i tako iznova po zadarskom Bulevaru, piše Zadarski.hr

Podsjetimo, Mladen se razveo sa suprugom Brankicom (49) u kolovozu nakon 22 godine turbulentnog braka.

Grdović se očito ne miri s tim pa je nedavno radio ekscese. Neslužbeno smo doznali da je na sudu pjevaču određena sigurnosna mjera zabrane približavanja bivšoj ženi.

IZVOR: 24sata.hr