Proljeće nam je došlo, a s njime i vanjska druženja. Svi mi izlazimo u prirodu i sve više i više se družimo s obitelji i prijateljima. Vanjsko druženje uz roštilj je fantastičan način na koji se možemo družiti s prijateljima i obitelji, uživati u ukusnoj hrani i opustiti se na žarkom proljetnom suncu. 

A što bi druženje uz roštilj bilo bez glazbe? Dobra glazba može stvoriti savršenu atmosferu i učiniti zabavu još ugodnijom. Što mislite, koje su se to pjesme pronašle na našoj listi najboljih pjesma za roštilj?

Kako organizirati najbolje druženje uz roštilj?

Prije nego što se bacimo na listu najbolji pjesma, moramo organizirati druženje. Uz malo truda i planiranja, možete organizirati najbolje druženje uz roštilj koji će se pamtiti!

Prva stvar koju trebate napraviti jest: 

  1. Odaberite datum i vrijeme: Razmislite o vremenskim uvjetima i dostupnosti vaših gostiju.
  2. Napravite listu gostiju: Pozovite prijatelje i obitelj s kojima biste se voljeli družiti.
  3. Odredite budžet: To će vam pomoći isplanirati hranu, piće i dekoracije.
  4. Pošaljite pozivnice: Navedite datum, vrijeme, lokaciju i upute za dolazak.

Sada kada ste pozvali prijatelje i obitelj, vrijeme je za planiranje hrane, najbitnijeg dijela svakog roštilja.

Izaberite jednostavnu i ukusnu hranu. Roštilj je savršen za svako druženje, neovisno o preferencijama vaših gostiju. Čak i ako ste vegetarijanci, napravite roštilj s biljnim namirnicama. Gostima možete ponuditi i druge opcije poput salata, priloga i slatkiša.

No vrijedi napomenuti kako je za dobar roštilj potrebno marinirati meso unaprijed. Mariniranje će ga učiniti ukusnijim i sočnijim. Pripremite dovoljno hrane za svih. Bolje je imati previše nego premalo.

Uz hranu, morate ponuditi i razne opcije pića. Pivo, vino, sokovi i voda su uvijek dobri izbori. Ukoliko imate vremena, možete pripremiti i koktele.

I zadnja, ali ne i manje važna stvar koju trebate napraviti je dekorirati prostor. Naravno, ukoliko roštiljate u prirodi, negdje dalje od kuće, nema potrebe za dekoriranjem. No ako ste kod kuće, u vrtu, slobodno koristite svjetiljke, balone i zastavice kako biste stvorili zabavnu atmosferu.

Zabava dolazi na mnogo načina. Možete igrati društvene igre ili jednostavno đuskati uz muziku i pričati s prijateljima. Za dobru zabavu, trebate dobru muziku. Stoga pogledajte sljedeću listu 10 najboljih pjesma za druženje uz roštilj.

10 najboljih pjesma za druženje uz roštilj

Uživajte u ovom odabranom setu pjesama, ali ne zaboravite kako svako društvo ima svoje preferencije! Evo naših top 10 pjesama za druženje uz roštilj: 

1. Rim Tim Tagi Dim – Baby Lasagna

2. Svirači – Lexington

3. Prijatelji dobra večer – Siniša Biško

4. ET – Tek je 12 sati

5. Prljavo Kazalište – Korak po korak 

6. Dino Dvornik – Africa

7. Tony Cetinski i Toše Proeski – Lagala nas mala

8. Tajči – Hajde da ludujemo

9. Alka Vuica – Laži me

10. Bane Mojićević – Ne ide vino bez harmonike
I kada želite dodati nešto svježe u svoju playlistu, uvijek se možete prebaciti naš radio kako biste otkrili nove hitove koji će nadopuniti vašu zabavu. Uživajte u glazbi i dobroj atmosferi!

29. travnja 2024.