Eksplozija u Beogradu, poginula jedna osoba: ‘Vidio sam ljude s krvavim glavama’

Prema neslužbenim informacijama, u automobilu je eksplodirala plinska boca, a stanari okolnih zgrada izjavili su da su im se zatresli prozori, a oštećena je i zgrada RTS-a, kao i nekoliko službenih automobila.

Snažan zvuk eksplozije uznemirio je građane Beograda nešto prije 10.00 sati, a dopirao je iz pravca Paliluske pijace. Naime, došlo je do velike eksplozije u kojoj je jedna osoba preminula, a dvije su teško ozlijeđene u Aberdarevoj ulici.  

Eksplozija se dogodila ispod zgrade RTS-a gdje su radnici radili na rekonstruciji instalacija, navodi Blic. Prema neslužbenim informacijama, u automobilu je eksplodirala plinska boca, a stanari okolnih zgrada izjavili su da su im se zatresli prozori, a oštećena je i zgrada RTS-a, kao i nekoliko službenih automobila, navodi Nova.rs.

– Čuo sam snažnu eksploziju. Kad sam izašao, vidio sam ljude s krvavim glavama, rekao je svjedok eksplozije za Blic.  Vatrogasci i policija su dojavu o eksploziji zaprimile od građana.  Blokiran je prilaz tome dijelu grada, a ulica Ilije Garašanina je potpuno zatvorena. Istraga je u tijeku. 

IZVOR: vecernji.hr