Gipsy Kings 17.05.2024.

Gipsy Kings by Andre Reyes prvi puta u Zagrebačkoj Areni!

Koncert ispunjen najpoznatijim flamenko-rumba melodijama najavljen je za 17. svibnja 2024.

Za sve ljubitelje strastvenih ritmova, zaraznih melodija i nezaboravnih koncertnih doživljaja, stiže vijest koja će razveseliti srca glazbenih entuzijasta diljem Hrvatske!

U sklopu svjetske turneje „El Origen“ – Gipsy Kings, legendarni bend s više od 30 godina glazbene karijere, sprema se osvojiti Arenu Zagreb svojim neponovljivim flamenko-rumba melodijama 17. svibnja 2024.

Muzički virtuozi, poznati po svojoj jedinstvenoj fuziji tradicionalnog flamenka, rumbe i modernih zvukova, predvođeni legendarnim Adreom Reyesom, obećavaju nezaboravan spektakl! Njihov nezamjenljiv miks gitara, strastvenih vokala i zaraznih ritmova stvorio je legendarne pjesme koje su obilježile generacije, a predstojeći koncert bit će prilika za još jedno putovanje kroz muzičku baštinu sastava čije je stvaralaštvo duboko ukorijenjeno u francuskom ciganskom nasljeđu.

Publika će imati priliku doživjeti koncert ispunjen hitovima poput “Bamboleo”, “Volare” i “Djobi Djoba”, koji su oblikovali glazbenu scenu i osvojili srca diljem svijeta. Bend koji se u svojoj tri desetljeća dugoj karijeri može pohvaliti s nevjerojatnih 60 milijuna prodanih albuma i 9 nominacija za Grammy (dobio ju je za album “Savor Flamenco” koji je proglašen najboljim WORD MUSIC ALBUMOM 2014. godine), obećava nezaboravno glazbeno iskustvo i večer ispunjenu zaraznim ritmovima, plesom i strašću.

Ulaznice za ovaj spektakl dostupne su putem sustava Eventim!

  • Datum početka: 17.05.2024.
  • Vrijeme početka: 20:00
  • Lokacija: Arena Zagreb
  • Adresa: Ul. Vice Vukova 8
  • Vrsta događaja: Koncert