Doris Dragović 04.08.2024.

Doris Dragović nakon tri rasprodane Arene Zagreb stiže na najljepšu pozornicu u Hrvatskoj.

4.8. u pulskoj Areni koncert će održati najveća hrvatska diva.

Pod zvjezdanim nebom, u najljepšoj Areni u Hrvatskoj, pjevati će se pjesme uz koje su odrastale generacije, poput “Selim ti ja”, “Željo moja”, “Ti”, “Krivi ljudi”, “Zemlja i stina”, “Dajem ti srce”, “Marija Magdalena”, “Ljubav stara”, “Baklje ivanjske”…

Spektakularna ljetna večer će se pamtiti po fantastičnim izvedbama, a povrh svega po intimnijoj atmosferi gdje će do izražaja doći emocija – odnos Doris i njene vjerne publike.

Da nas u Puli očekuje noć za pamećenje dokazuju njeni prethodno rasprodani koncerti, tako je u Areni Zagreb 2019. godine 20 tisuća ljudi pjevalo je kao jedno, a ulaznice su rasprodane čak dva mjeseca unaprijed.

Isto je bilo i prošle godine kada su u samo mjesec i pol dana rasprodane ulaznice za njen koncert 25.11. u Areni Zagreb, pa je za dan kasnije zakazan i drugi koncert.

Vrijeme je da Doris stane uz bok najvećim svjetskim zvijezdama poput Robbia Williamsa, Erossa Ramazzottia i Due Lipe i napuni Arenu kojoj se dive diljem svijeta, a godišnje ju posjeti preko 300 000 ljudi.

Slušaj, osjeti, živi – bravo! Doris!

 

  • Datum početka: 04.08.2024.
  • Vrijeme početka: 21:00
  • Lokacija: Pulska Arena
  • Adresa: Flavijevska ul.
  • Vrsta događaja: Koncert