Za Jacquesa nema mjesta u Voiceu i Zvijezdama

Prvo je prestao biti član žirija u RTL-ovu showu ‘Zvijezde’, a sad je ostao i bez drugog posla. Predstavljeni su mentori nove sezone showa ‘The Voice’, a Jacques Houdek nije među njima
Nakon što je ostao bez angažmana u RTL-ovu showu “Zvijezde”, Jacquesu Houdeku (38) nije se posrećilo ni na HRT-u. Jučer su predstavljeni mentori nove sezone showa “The Voice”. Vanna (49), Massimo (57), Davor Gobac (55) i Ivan Dečak (39) u trećoj sezoni tražiti će najbolji glas Hrvatske.

Zagreb: Javno predstavljanje treće sezone HRT-ova showa "The Voice Hrvatska" | Autor: Matija Habljak/PIXSELL  Jacques se, pisalo se, više puta posvađao u “Voiceu”. Prvo se 2015. zakačio s vlastitim dizajnerom, splitskim akademskim kiparom Mariom Mišom (33), a onda i s kostimografkinjom showa Natašom Svekler (53)

Napetosti je bilo i s Tonyjem Cetinskim (50). Zato je HRT, iako neslužbeno kažu da je promjena mentora na svakoj televiziji na kojoj se prikazuje show normalna stvar, osvježenje, napravio najbolji izbor. Na naše upite o tome zašto nije u žiriju, Jacques, rođen kao Željko, nije odgovarao.

  Na predstavljanju nove, treće sezone, koja kreće 7. prosinca, novi su mentori bili dobro raspoloženi. Davor Gobac je odjenuo majicu s Mickeyem Mouseom. Obećao je da će u showu biti jako ozbiljan.

– Ovo mi je prva takva ozbiljna emisija. Uostalom, jeste li ikad vidjeli drukčijeg Gopca nego zrelog i ozbiljnog? – našalio se pjevač Psihomodo popa.

Zagreb: Javno predstavljanje treće sezone HRT-ova showa "The Voice Hrvatska" | Autor: Matija Habljak/PIXSELL  Poznat kao perfekcionist, temeljit u svemu čega se prihvati, Massimo je i ulogu mentora shvatio jako ozbiljno.

– ‘Voice’ pazi na natjecatelje i nakon što show završi. Vrijeme je da i mi svoje znanje prenesemo mlađima – rekao je Massimo.

Zagreb: Javno predstavljanje treće sezone HRT-ova showa "The Voice Hrvatska" | Autor: Matija Habljak/PIXSELL Mnogi će kolege reći da je upravo Vanna “prvi glas Hrvatske”. I sama se, na početku karijere, okušala u glazbenom natjecanju u kojemu je pobijedila. Strastvena zaljubljenica u nogomet bila je zadovoljna igrom Dinama, a s kolegama mentorima poželjela je zajedno na istu pozornicu.

– Zamislite nas kao bend. Baš smo ludilo od momčadi. Žanrovski raznovrsni, a svaki u svojem segmentu odličan – kaže Vanna.

Zagreb: Javno predstavljanje treće sezone HRT-ova showa "The Voice Hrvatska" | Autor: Matija Habljak/PIXSELL  Samo 79 od 2000 prijavljenih kandidata, nakon dva kruga predizbora, pozvano je da dođu na snimanje Audicija. Snimanja počinju ovih dana, a nakon pet emisija Audicija počinju rad i priprema natjecatelja za Nokaute. Tri su emisije Nokauta i samo šest kandidata iz svakog time ide dalje u Dvoboje.

Zagreb: Javno predstavljanje treće sezone HRT-ova showa "The Voice Hrvatska" | Autor: Matija Habljak/PIXSELL  Iz produkcije showa potvrdili su da je već u fazi predizbora kandidata bilo jasno da se “The Voice” profilirao u show u koji se ne prijavljuju oni željni instant-uspjeha, nego oni koji su, uz pomoć mentora, spremni na trud i rad. Mentori ove sezone, među ostalim, poznati su i po tome da svesrdno i rado pomažu mladima. Koliko show u tome uspijeva svjedoči i Nina Kraljić (27), prva pobjednica “The Voicea”.

Zagreb: Javno predstavljanje treće sezone HRT-ova showa "The Voice Hrvatska" | Autor: Matija Habljak/PIXSELL  Iako se bila prehladila, nakon sedam godina odvela je Hrvatsku 2016. na Eurosongu u veliko finale. Ruža Janjiš pobijedila je u drugoj sezoni, a nakon nje ostvarila suradnju s austrijskim producentskim duom EchoPilot. S njima je snimila singlove “Neke dane” i “Ne staješ”. Maja Škeljević se natjecala u prvoj sezoni showa, a sad je snimila singl obradu starog hita Arethe Franklin povodom prve godišnjice njezine smrti. Pjesmu je Maja završila u New Yorku u producentskoj kući koja je radila s Mariom Carrey (49), Lady GaGom (33), Bieberom (25)…

Izvor: 24sata.hr