SUPER RADIO PREDSTAVLJA:Mate Bulić i Frane Pehar kao otac i sin u novoj pjesmi ‘Ja sam na te ponosan’

Pjevač Frane Pehar pozvao svojeg rođaka, jednog od najvećih hrvatskih pjevača zabavne glazbe, Matu Bulića, na suradnju u novoj pjesmi „Ja sam na te ponosan“.

Tako je pjevač Frane Pehar pozvao svojeg rođaka, jednog od najvećih hrvatskih pjevača zabavne glazbe, Matu Bulića, na suradnju u novoj pjesmi „Ja sam na te ponosan“. U pitanju je emotivna pjesma koja govori o ljubavi između oca i sina, ali i rastanku. Rastanci su tužni, ali ljubav nikada ne prestaje, poruka je koju su Mate i Frane sjajno iznijeli u ovom duetu kojemu je već na prvo slušanje osiguran uspjeh.
Glazbu i tekst radio je hitmejker Dušan Bačić, a aranžman i produkciju Bojan Dragojević iz Empire studija. Režiju spota koji je sniman u etno selu Herceg u Međugorju i uz slap Kravica u Studencima kod Ljubuškog, za Orange videos potpisuju Rok Maver i Bojan Dragojević.

Tarapana band u samo tri godine postojanja dosegnuo je status jednog od najtraženijih mladih sastava na našem području, a kad se mladost spoji s iskustvom rezultat može biti samo bolji.

I Mate Bulić i Frane Pehar snimili su već niz dueta s kojima su osvajali svoju publiku, ali ovakvu suradnju do sada niti jedan od njih nije imao. Otvorili su svoje srce, a sada je vrijeme da i publika učini isto slušajući ovu prekrasnu baladu.

IZVOR:www.vecernji.hr