POPULARNI JOLE POSTAJE OTAC ČETVRTI PUT

Prinova bi na svijet trebala stići 6. prosinca, a da će obitelj Čagalj dobiti pojačanje, saznali su još sredinom svibnja

Naš popularni pjevač zabavne glazbe Joško Čagalj Jole (47) četvrti će put postati otac

Prinova bi na svijet trebala stići 6. prosinca, a da će obitelj Čagalj dobiti pojačanje, saznali su još sredinom svibnja.

Pelene, dudice, bočice…

“Ne mogu riječima opisati koliko sam radostan što me opet čekaju pelene, dudice, bočice… Pjevanje je moja velika ljubav bez kojeg ne mogu zamisliti ni jedan dan, ali ništa mi nije sveto kao obitelj”, rekao je Jole.Prinova bi na svijet trebala stići 6. prosinca, a da će obitelj Čagalj dobiti pojačanje, saznali su još sredinom svibnja. “Ovih smo dana rekli i ostatku naše obitelji, koja je, naravno, jednako radosna kao i mi”, kazao je pjevač, a prinovi se vesele i njihove tri kćerkice, Iva (12), Ema (10) i Tia (7).

Težak početak trudnoće

“Prva dva i pol mjeseca su mi bila prilično teška, i to ne samo zbog bolova u vratu. No, sada sam odlično, nemam mučnina, a udebljala sam se svega par kilograma”, izjavila je Jolina 10 godina mlađa supruga Ana.

 

Ana i Jole vjenčali su se u lipnju 2006. u solinskoj crkvi Gospe od Otoka. Na slavlje su pozvali tristotinjak uzvanika, s kojima su se zabavljali do jutra. Pjevaču je, kako kaže, u braku sjajno.