NEDA UKRADEN predstavila novu pjesmu

Pop diva Neda Ukraden pripremila je pravu muzičku poslasticu za sve obožavatelje njenog rada. Na tri lokacije, pop pjevačica potrudit će se dočarati mediteranski zvuk pjesme.

Slikovni rezultat za neda ukradena 2019

Nova pjesma “Najteže je kad se rastaje” sa kojom će nastupiti na CMC festivalu u lipnju dobiva i spot. Neda se kao i svaki put potrudila da publici ponudi nešto novo i zanilmljivo pa se ovoga puta pojavljuje kao koautor teksta pjesme. Spot se upravo snima u Nedinom rodnom Imotskom, a neki od kadrova snimani su u Rogaškoj Slatini u hotelu “Aleksandar” gdje je Neda već boravila i gdje su domaćini izrazili želju da je ugoste prilikom snimanja prvog sljedećeg spota.

– Drugi dio spota snimam u mom rodnom mjestu – Imotskom, kao i na nekim lokacijama na moru. Ovo će biti prvi put u mojoj karijeri da je za lokaciju za snimanje sve urađeno sa skladom tematike pjesme. Da je odabrano upravo ovo živopisno mjesto u Dalmatinskoj Zagori. Imali smo sreće da je sa dolaskom ekipe došlo i razvedravanje, a uskoro snimamo još kadrova kada se spustimo na obalu Jadrana – rekla je Neda za Fresh Press.

Izvor: 24h.ba