Jole i supruga sinu će dati dva imena

‘No još nismo gotovi, kako smo se Jole i ja odmah dogovorili da će nam sin imati dva imena, sada moramo odlučiti o ovom drugom. Razmišljamo o nekom tradicionalno dalmatinskom, poput Luka’, otkrila je Ana

Supruga pjevača Joška Čagalja (47) Ana za Gloriju je otkrila da su se u obitelji konačno, nakon pola godine vijećanja, odlučili koje će ime nadjenuti sinu, čije rođenje očekuju za manje od mjesec dana.
Na to je pogotovo ponosna, kako kaže, najstarija Iva (13), jer joj je braco imenjak, a usrećili su i Jolinog oca Ivana, koji je preponosan što će mu se prvi unuk zvati po njemu.
– No još nismo gotovi, kako smo se Jole i ja odmah dogovorili da će nam sin imati dva imena, sada moramo odlučiti o ovom drugom. Razmišljamo o nekom tradicionalno dalmatinskom, poput Luka – otkrila je Ana.

Do odlaska u rodilište čeka je još manje od mjesec dana te ona i njezine tri cure Iva, Ema (10) i Tia (7), privode kraju brojne pripreme u domu. Tata je, naime, na turneji po Americi i Kanadi.

– Bio sam na porodu treće kćeri. Bilo mi je super vidjeti novi život kako se rađa. No, ipak smatram da tamo muškarac nema što raditi jer žena dok rađa je u svom svijetu i svom filmu, mislim da ne vidi ni mene ni nikoga, ni ginekologa. Ja sam htio otići, vidjeti i prerezati pupčanu vrpcu. Svakome bih to preporučio. No mislim da neću više. Nisam imao strah ni tremu, samo sam htio da bude sve u redu. Htio sam svjedočiti tom činu kao iz Oliverove pjesme ‘Novi život se rađa’ – kaže Jole.
Očinsku ulogu voli najviše na svijetu.
– Moram priznati da je supruga preuzela većinu toga na sebe. Uglavnom vikendom nastupam, ali preko tjedna vozim djecu na aktivnosti, na more – govori Jole.
Izvor: 24sata.hr