Ivan Zak otkrio svoju princezu uoči Dana zaljubljenih!

Ljubavni život poznatih glazbenika oduvijek je bio predmet brojnih nagađanja, zanimanja medija i javnosti. Iznimka nije ni Ivan Zak, jedan od najpoželjnijih muškaraca. Tko je ona, koja je uspjela ‘zaključati’ njegovo srce, zanimalo je sve pripadnice ljepšeg spola.

Sam Ivan odlučio je stati na kraj nagađanjima te uoči Valentinova i novog velikog koncertnog spektakla u Areni Varaždin 09.02., otkriti odabranicu svog srca.

On je od milja zove ‘Mala princeza’, a za nju kaže kako je energična, dinamična i potpuno drugačija od dosadašnjih, definitivno je ‘bolja od najboljih’ i više nije ‘Sama’.

Riječ je ni više ni manje, nego o novoj pjesmi, a upravo sa ovom glazbenom pričom Zak je odlučio zakoračiti u mjesec zaljubljenih.

Zanimljivost ove pjesme ‘leži’ u tome da ona postoji već punih trinaest godina, ali je glazbenik osjetio da je sad pravi trenutak da je pokloni svojoj publici.

“Pjesmu ‘Mala princeza’ snimao sam sa glazbenicima iz svog benda, kojima se ovoga puta priključio Marko Vojvodić i Damir Lipošek Keks na gitarama, a istu sam autorski potpisao sa Darusom Despotom, čija je bila i sama ideja pjesme. Može se primjetiti da je u moj prepoznatljiv stil i aranžman unesena doza čvrščeg i modernijeg zvuka. Na pjesmi je radio i Igor Pauk, a sve u mojem studiju La Bamba, ali i uz odličan miks Srđana Sekulovića Skansija u njegovom glazbenom studiju. Video spot sniman je u jednom noćnom klubu u Beogradu, a sve u režiji NN Media Production”, rekao je Zak.