Franka je potvrdila: Dobro sam. Dečkić je, a ime ćemo smisliti

Dečkić je, dečkić… Mali dečkić, rekla nam je nasmijana Franka koja je u četvrtak nastupila u istarskim Balama. Ipak, ime koje će dati sinu još uvijek nije otkrila
Franka Batelić (27) je odjevena u žuto-zelenkastu haljinicu nastupila na bini na glavnom trgu ispred općinske zgrade mjesta Bale. U četvrtak je za blagdan Velike Gospe tamo imala koncert, a u prvim su je redovima dočekali mnogobrojni fanovi. Prije skoro dvosatnog nastupa ukratko nam je kazala kako se odlično osjeća. Franka je potvrdila da ona i Vedran čekaju sina. – Dečkić je, dečkić… Mali dečkić – rekla je nasmijana Franka. Ipak, ime zasad nije otkrila. – To bih voljela ostaviti za sebe, to je dosta privatno… Ja sam dobro i sretna sam – zaključila je. Osim toga, radi i na novim pjesmama te snima novi album. Naime, na jesen izlazi spot i pjesma ‘Sve dok sanjaš’, na što je veoma ponosna.
Podsjetimo, dva dana ranije na Instagramu je otkrila da je trudna. Napisala je ‘Sve dok sanjaš, sto ću puta disat tiše. Ja ću smirit vjetar, kiše. Snimili smo svoju prvu pjesmu i još koji mjesec u duetu pjevamo i plešemo na pozornicama! Stiže nam samo naš mini čovjek’.  Franka je nastupivši u Balama, gdje se i udala za Vedrana Ćorluku (33) zračila nekom posebnom energijom. Neumorno se prvo fotografirala s fanovima, a oni najsretniji s njom su nakratko i zapjevali. U svemu je naprosto uživala, pa su mnoge žene s djecom komentirale kako joj zaista treba čestitati. – Super se osjećam, sve je okej, dok možemo nastupati, dok je radno, dobro je – rekla je Franka Kraj njezina koncerta bio je popraćen ovacijama i pljeskom, a Franka je svima poručila da će uskoro biti u brojnijem sastavu.

Izvor: 24sata.hr