Dečki iz Baraba oduševljeni novim pjevačom

Dečki iz Baraba  oduševljeni su novim pjevačom, koji je s njima od početka godine, a premda mu je ovo bilo prvo snimanje spota, snašao se kao da ima višegodišnje iskustvo.

Nakon hita ” Žene su zakon ” omiljene pjesme ženske populacije grupa Barabe mladi “kraljevi zabave”pripremila je još jednu poslaticu upravo ženama.
Slikovni rezultat za barabe žena zmaj
Ovoga puta poklanjaju pjesmu ” Žena zmaj “, koju je za njih npisao Boytronic, ujedno i redatelj spota, te predstavljaju novog zgodnog pjevača. Poziciju glavnog vokala grupe zauzeo je 25- godišnji Jerko Fabić, učitelj razredne nastave. Novi pjevač grupe dolazi iz Donje Dubrave kraj Čakovca, a gledateljima je poznat po sudjelovanju u prošlogodišnjem pjevačkom show- u RTL Zvijezde gdje je ostvario zavidan rezultat. – Jako sam sretan što su mi Barabe dale priliku da pokažem što znam i da se bavim onime što najviše volim. Žena zmaj je pjesma koja me „kupila“ na prvu, iz razloga što odgovara mom karakteru – temperamentna je, živahna, vesela i zavodljiva“, otkriva nam pjevač Jerko, te dodaje: „Iako mi je ovo bilo prvo snimanje, uživao sam u svakom trenutku. Jedva čekam reakciju publike, ali najviše se veselim nadolazećim nastupima i koncertima s mojim Barabama – poručio je zgodni pjevač grupe Barabe.

Izvor: vecernji.hr